SCM Best Practice yrityspalvelusovellukset auttavat parantamaan yrityksen kannattavuutta

Yrityksen kannattavuus selviää tilinpäätöksestä

Yrityksen tilinpäätös ei ole vain tulos- ja taselaskelma kertoen ainoastaan yrityksen tuloksen ja varallisuuden tilikaudella, vaan sen avulla voidaan laskea yrityksen kannattavuutta kuvaavia tunnuslukuja, kuten kassavirtalaskelma, sijoitetun pääomantuotto, myyntikateprosentti, käyttökateprosentti, rahoitustuloprosentti, nettotulosprosentti ja liikevoitto- tai liiketulosprosentti. Seuraamalla näitä tunnuslukuja ja huomioimalla saadut tiedot budjetoinnissa jatkuvasti, on liiketoiminnan kehittäminen, tuottavuuden kasvu ja kannattavuuden parantaminen mahdollista. Tutustu SCM Keyfigures moduliin, joka tarjoaa uuden näkymän yrityksen menestykseen vaikuttaviin tunnuslukuihin.

Yrityksen kannattavuutta parantavia toimia ovat mm.

  • Ostojen järkeistäminen.
  • Kustannustehokas varastointi.
  • Keskittämällä tuotantoa kannattaviin tuotteisiin.
  • Myymällä tuotteet yritykselle kannattavan kokoisissa erissä.
  • Segmentoimalla ja selvittämällä asiakaskannattavuus.
  • Tehostamalla kassavirran kulkua.

Yritysjohdon konsulttipalvelu Smartlogis Oy auttaa asiakasyrityksiä tehostamaan SCM Best Practice yrityspalvelusovellusten avulla esimerkiksi edellä mainittuja yrityksen kannattavuuteen vaikuttavia toimia. SCM Best Practice sovellukseen saadaan tarvittavat tiedot asiakasyrityksen liiketoiminnasta ja tapahtumista sen kassa- tai toiminnanohjausjärjestelmästä.

Jos yrityksenne toimitusjohtajaa, johtoryhmän tai hallituksen jäseniä askarruttaa, miten yrityksenne kannattavuutta voisi kehittää, niin ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä liiketoiminnan kehityskohteita yritykseenne sopivien SCM Best Practice sovellusten avulla. Voit myös tutustua tarkemmin SCM Best Practice sovelluksiin täällä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää